Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıl Dönümünde Yansımalar Etkinlikler

Koç Üniversitesi & Turkish Studies Sempozyumu

Orta Gelirli Ekonomilerin Karşılaştığı Zorluklar Çalıştayı Etkinlikler

Orta Gelirli Ekonomilerin Karşılaştığı Zorluklar Çalıştayı

Orta Gelirli Ekonomilerin Zorluklarına Odaklanan Uzun Vadeli Refahın Temelleri Çalışma Grubu Konferansı

Koç Üniversitesi Bilim Şenliği İİBF Etkinlikleri Bilim & Teknoloji

Koç Üniversitesi Bilim Şenliği İİBF Etkinlikleri

18 Ekim 2023’de düzenlenen Koç Üniversitesi Bilim Şenliği’nde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde iki etkinlik yer aldı.

UNIC Engaged Research Seed Fund - Dr. Özge Karanfil Ödüller

UNIC Engaged Research Seed Fund - Dr. Özge Karanfil

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü – Operasyonel Yönetim ve Bilgi Sistemleri Bölümü ve Tıp Fakültesi öğretim üyemiz Dr. Özge Karanfil “Kanserin Erken Teşhisine Yönelik Çoklu Kanser Kan Testlerinin Politika Etkilerini Analiz Etmeye Yönelik Modelleme Yaklaşımı (SYM2CED)” başlıklı araştırma projesiyle “UNIC Engaged Research Seed Fund” tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Koç Üniversitesi SECUREU Konferansı Etkinlikler

Koç Üniversitesi SECUREU Konferansı

TÜBİTAK 2247-A Ulusal Lider Araştırmacılar Programı Ödüller

TÜBİTAK 2247-A Ulusal Lider Araştırmacılar Programı

Ekonomi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Kamil Yılmaz “Enflasyon Bağlanmışlığı ve Yerçekimi Modeli” başlıklı araştırma projesiyle TÜBİTAK 2247-A Ulusal Lider Araştırmacılar Programı tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Koç Üniversitesi Türkiye’nin EQUIS Akreditasyonlu Tek Üniversitesi Olmayı Sürdürüyor. Kampüs

Koç Üniversitesi, yönetim bilimleri ve işletme alanında faaliyet gösteren yükseköğrenim kurumlarının kalite değerlendirmesi ve gelişimi amacıyla oluşturulan Avrupa Kalite Geliştirme Sistemi (EQUIS) tarafından yeniden akredite edildi. Koç Üniversitesi, Türkiye’den bu akreditasyonu alan tek akademik kurum olma özelliği taşıyor.

Sosyal Bilimler Projesine 1.4 Milyon Avroluk Fon Desteği Araştırma

Sosyal Bilimler Projesine 1.4 Milyon Avroluk Fon Desteği

Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi ve Göç Araştırmaları Merkezi (MiReKoc) Direktörü Prof. Dr. Ahmet İçduygu ve ekibi, “Kent ve Göç Çalışmalarını Birbirine Bağlamak” projesi için Avrupa Komisyonu’ndan ~1.4 milyon avroluk fon desteği alarak, Koç Üniversitesi’nin yürütücülüğünü yapacağı ikinci Twinning Aksiyonu desteği alan proje oldu. Üç yıl sürecek projede, Koç Üniversitesi konsorsiyum koordinatörü olacak.

Koç Üniversitesi öğrencileri CFA Institute Research Challenge Finalinde! Araştırma

Koç Üniversitesi öğrencileri CFA Institute Research Challenge Finalinde!

Dünyanın önde gelen finans kuruluşlarından CFA Institute tarafından düzenlenen ve CFA Istanbul Society’nin ev sahipliğini yaptığı CFA Investment Research Challenge yarışmasının finalistleri belirlendi. Türkiye’den katılan 22 üniversite ve 26 takım arasında, Koç Üniversitesi takımı finale kalan 6 takımdan biri oldu.

Koç Üniversitesi Türkiye’nin “Triple Crown” Unvanına Sahip İlk Ve Tek Üniversitesi Oldu Ödüller

Koç Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve İşletme Enstitüsü, küresel akreditasyon kuruluşu AACSB International’dan, (Association to Advance Collegiate Schools of Business/İşletme Yüksek Okullarını Geliştirme Derneği) akreditasyon aldı. Daha önce AMBA ve EQUIS akreditasyonlarına da sahip olan Koç Üniversitesi, bu akreditasyonla birlikte Türkiye’den “Triple Crown” (Üçlü Akreditasyon) ünvanına sahip ilk ve tek akademik kuruluş oldu.

Etkinlikler 2023-11-13 06:33

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıl Dönümünde Yansımalar

Koç Üniversitesi & Turkish Studies Sempozyumu

Etkinlikler 2023-11-13 06:25

Orta Gelirli Ekonomilerin Karşılaştığı Zorluklar Çalıştayı

Bilim & Teknoloji 2023-11-24 06:55

Koç Üniversitesi Bilim Şenliği İİBF Etkinlikleri

Ödüller 2023-10-17 13:42

UNIC Engaged Research Seed Fund - Dr. Özge Karanfil

Etkinlikler 2023-11-24 07:13

Koç Üniversitesi SECUREU Konferansı

Ödüller 2023-08-24 13:03

TÜBİTAK 2247-A Ulusal Lider Araştırmacılar Programı

Kampüs 2023-08-24 12:59

Araştırma 2023-08-24 12:55

Sosyal Bilimler Projesine 1.4 Milyon Avroluk Fon Desteği

Araştırma 2023-08-24 12:52

Koç Üniversitesi öğrencileri CFA Institute Research Challenge Finalinde!

Ödüller 2023-08-24 12:02