Koç Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, European Foundation for Management Development (EFMD) tarafından verilen Avrupa Kalite Geliştirme Sistemi (EQUIS) Akreditasyonu’nu 2009’da alarak ve 2017’de yenileyerek Türkiye’de ve bulunduğu bölgedeki ilk ve tek okul olmuştur.  EQUIS akreditasyonu yönetim ve iş idaresi konularında faaliyet gösteren yüksek öğrenim kurumlarının uluslararası kriterlerle kıyaslanması yoluyla değerlendirme yapılarak veriliyor.  Koç Üniversitesi olarak Türkiye’den “EQUIS akreditasyonu”nu alan tek üniversite olmaktan gurur duyuyoruz.