Zaman Serileri Ekonometri Çalıştayı: Türkiye Cumhuriyeti’nin Yüzüncü Yılını Kutlarken Etkinlikler

3 Kasım 2023 Cuma günü Koç Üniversitesi‘nde gerçekleştireceğimiz Zaman Serileri Ekonometri Çalıştayı ilham veren bir etkinlik oldu.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıl Dönümünde Yansımalar Etkinlikler

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıl Dönümünde Yansımalar

Koç Üniversitesi & Turkish Studies Sempozyumu

Orta Gelirli Ekonomilerin Karşılaştığı Zorluklar Çalıştayı Etkinlikler

Orta Gelirli Ekonomilerin Karşılaştığı Zorluklar Çalıştayı

Orta Gelirli Ekonomilerin Zorluklarına Odaklanan Uzun Vadeli Refahın Temelleri Çalışma Grubu Konferansı

Koç Üniversitesi SECUREU Konferansı Etkinlikler

Koç Üniversitesi SECUREU Konferansı

UNICCityLabs Festivali Etkinlikler

UNICCityLabs Festivali

Koç Üniversitesi UNIC delegasyonu olarak, 24-27 Nisan 2023 tarihleri arasında İspanya’nın Bilbao şehrinde düzenlenen UNIC CityLabs Festivali’ndeydik. Avrupa’dan on Avrupa üniversitesi, şehir paydaşları, öğretim üyeleri ve öğrencilerle birlikte unutulmaz bir açılış töreni gerçekleştirdik.

Etkinlikler 2023-12-10 21:14

Etkinlikler 2023-11-13 06:33