İşletme ve İdari Bilimler Alanında Etkide Liderlik

Ödüller

Next News Image

2023 Uluslararası Öğrenci Ödülleri

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Uluslarası İlişkiler bölümü öğrencimiz Dirja Mahendra Atmaja, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) tarafından düzenlenen 2023 Uluslararası Öğrenci Ödülleri yarışmasında "En İyi Girişimcilik Fikri" kategorisinde ödül kazandı. Öğrencimiz bankacılık sektörü için geliştirdiği "Easy Fund" uygulaması ile, işletmeler ve çalışanlar için finansal yönetimi kolaylaştırmayı amaçlamaktadır. Bu uygulama, finansal tavsiye ve desteği bankanın mevcut mobil uygulamasına entegre ederek finansal stresi azaltır ve iş performansını artırır. Proje kapsamında, altı aylık araştırma ve tasarım aşamasının ardından dört aylık bir geliştirme süreci sonrası, kullanıcı deneyimine ve gelişmiş yapay zeka özelliklerine güçlü bir şekilde odaklanacaktır.