Misyon, Vizyon ve Değerlerimiz

Misyon:

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ nin vizyonu, çok yönlü ve kaliteli bir eğitimle öğrencilerimizi küreselleşen dünyaya hazırlamak, bilimin sınırlarını araştırma faaliyetlerimizle daha da ileriye götürmek, böylelikle yerel ve küresel gelişime sürdürülebilir fayda sağlamaktır. Koç Üniversitesi mezunları kendi mesleklerinde eleştirel düşünebilen ve yaratıcı liderler olarak, bulundukları ortamlarda sosyal sorumluluk sahibi, en yüksek etik standartlara ve demokrasi değerlerine bağlı bireyler olarak faaliyetlerde bulunacaklardır.

Temel değerlerimiz;

Mükemmellik, Dürüstlük, Adalet, Uygarlık, Yaratıcılık, Küreselcilik, Sosyal Sorumluluk, Özgünlük, Takım Çalışması ve Verimlilik’ tir.

Vizyon:

Eğitim anlayışı, öğrencileri, öğretim üyeleri ve araştırma programları ile Türkiye’ de örnek bir fakülte olarak dünyada saygıyla tanınmaktır.