Türkiye Hanehalkı Enflasyon Beklentisi Anketi (TEBA) Mayıs Sonuçları Açıklandı Ekonomi

Türkiye Hanehalkı Enflasyon Beklentisi Anketi (TEBA) Mayıs Sonuçları Açıklandı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Ekonomi Bölümü öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Selva Demiralp, Dr. Cem Çakmaklı ve Dr. Sevcan Yeşiltaş'ın, Konda Araştırma ve Danışmanlık Şirketi işbirliği ile hazırladıkları Türkiye Hanehalkı Enflasyon Beklenti Anketi (TEBA) mayıs ayı sonuçları açıklandı.

15. Kış Ekonomi Çalıştayı  Ekonomi

15. Kış Ekonomi Çalıştayı

Büyük bir coşku ve heyecanla Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutladığımız bu özel dönemde, 15. Kış Ekonomi Çalıştayı başarıyla tamamladık. Çalıştay, 22 Aralık 2023 Cuma günü, 09:00- 18:30 saatleri arasında SNA-A43 sınıfında başarıyla gerçekleşti.

Ekonomi 2024-05-28 12:25

Türkiye Hanehalkı Enflasyon Beklentisi Anketi (TEBA) Mayıs Sonuçları Açıklandı